Välkommen till Ryssfemmor!


måndag 7 juni 2010

Vemodiga övergångslistor

Vid varje säsongsskifte så kommer ju lagens listor över spelare som byter klubbar.
Ryktena går höga och låga och så går de på Raiola-nivå.

Joacim Bernvid byter från Lindås till Pixbos damer, Mikael Karlsson ryktas nu vara på väg till CaperioTäby. Talmebröderna går till AIK, Helgesson kommer hem till Helsingborg. Pixbo slår på stort med Calebsson och ryktas ha den fantastiske Hellgård på ingång. Var hamnar Kimmo och Nede?

För vår del så slipper vi ju Daniel Dahl och det var ju det jag misstänkte att han var lite för bra för vår serie.

Partille/FBC Göteborg föryngrar för övrigt ordentligt och lyfter upp både juniortränarna, de sympatiska herrarna Marcus och John, och en två tre. . .sju killar från juniorlaget. Hoppas det håller med den föryngringen.

Ok, men sedan finns det en sida till på dessa övergångslistor och det är killarna och tjejerna som slutar. Det kan ju finnas massor av glädje bakom det också . . . typ familjebildande, utlandsstudier, karriär och annat men det är ändå lite vemodigt tycker jag.

Bröderna Viktor och William Andersson presenterades som två av Lindås nyförvärv inför säsongen 09/10 och nu slutar de efter att ha spelat 3 respektive 11 matcher förra säsongen. Kim Grüneberger slutar också efter 9 spelade matcher. Killarna är 25 respektive 20 år. De få matcherna kan ju bero på att det inte gick så bra eller så inföll innebandytröttheten först. Skador?

I superligan slutar bl.a. Täbys Thomas Rappel och tränarna Thomas Brottman och Stefan Forsman. Brottman för att låta familjen få sitt utrymme och Forsman kunde kröna sin karriär med ett SM-guld.

Varje idrottskarriär har sin historia och sitt slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar