Välkommen till Ryssfemmor!


onsdag 23 juni 2010

Mesut Özils perfekta skott och VMs största skådisar

Jag har aldrig varit med om så många tveksamma domaringripanden som under detta VM. Det är som om domarna är rekryterade ifrån Synskadades Riksförbund. Den ena avblåsningen efter den andra är helgalen eller så uteblir avblåsningen när den borde ha kommit. Det är bedrövligt.
Bland dagens ingripanden/icke ingripanden hittar vi USAs mål som felaktigt dömdes bort för offside och Tim Cahills hands i eget straffområde som domaren "inte såg" eller valde att inte blåsa för. Han stod i alla fall i perfekt position för att se det hela enligt TV-reprisen.
Sedan har vi ju de här killarna som gör allt för att försvåra domarens uppgift. Ni vet de här killarna som gått i Rivaldos skola. Bland dem hittar vi spelare som; Sergio Busquets - Missar aldrig en chans att filma att han blir fälld. Skehelig som få.
Tim Cahill - Vad är det med grabben? Vid varje närkamp står han och slår ut med armarna och gnäller som en baby.
Luis Fabiano - Hans dubbelhands är ju redan en klassiker.
Vasilis Torosidis - Han som kastade sig i svåra smärtor och fick en nigerian utvisad.
Daniele de Rossi - Filmade till sig en straff mot Nya Zeeland.
Kader Keita - Sprang in i Kaká och filmade att han blivit slagen. Kaká utvisad. Thierry Henry - Hans hands mot Irland ska inte glömmas.
Arturo Vidal - Filmade så att en schweizare åkte ut.
Italien - Hela laget lever på att filma sig till fördelar.
Lucio - Skenheligast av de skenheliga. I varje match tar han ett par långa löpningar och rätt ofta blir det en sammandrabbning på banan och det slutar ALLTID med att Lucio vrider sig i smärtor. Han ser ut som en hårding men är en riktig blötnos.

Jag kommer att fylla på den här listan allteftersom. To be continued. . .

Men vi avslutar med Özils kanon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar