Välkommen till Ryssfemmor!


måndag 14 juni 2010

Torres till Barca tillsammans med Rosell

I och med att Sandro Rosell valdes till president för FC Barcelona minskar möjligheterna att Zlatan Ibrahimovic blir kvar i klubben.

Rosell har gått till val på att införskaffa Fernando Torres och Torres å sin tur gör allt för att komma ifrån Liverpool. Ett Liverpool som gjort sig av med Rafa Benitez och ett Liverpool som även Steven Gerrard vill lämna. Ett Liverpool som hamnade utanför nästa säsongs Champions League. Ett Liverpool i behov av kapital.

Som grädde på moset så är Fernando Torres en Athleticokille i grund och botten. Det betyder att han mer än allt vill slå Real Madrid och den chansen får han i en alldeles speciell liten rödblå klubb - FC Barcelona.

Vi får därmed se ett giftermål mellan Rosell och Torres och då sitter Barcelona med följande forwardsuppställning - Jeffren, Pedro, Bojan, Villa, Torres, Messi och Zlatan. Fyra spelare räknas som barn i huset och två är nyinköpta. En var svindyr i inköp och anses som misslyckad och har dessutom signalerat att "favoritsonen" i huset inte är snäll mot honom. Han bråkar med tränaren och tycker att han ska sitta på mentalsjukhus. Nu när klubben behöver finasiera sina dyra inköp, vem ska då bort tror du?

Nu återstår bara att se var Zlatan hamnar.
Manchester City är heta och får nog loss lite stålar om Besiktas köper Robinho. Fördelen är att Citys tränare känner Zlatan och de gillar varandra. Nackdelen är att City inte är med i Champions League.

Chelsea har inte köpt dyrt på ett tag och vann Premiere League. Zlatan har semestrat på samma hotell som Chelseas tränare Carlo Ancelotti. Fördelen är att Chelsea har råd och att de är en klubb som kommer att utmana om Champions Leaguetiteln.
Zlatan kan mycket väl blir forwarden som lägger fram bollarna för straffområdeskungen Drogba.

Real Madrid ryktas sälja Raul till nya utmaningar för honom - Manchester United.
Han lär inte inbringa mycket pengar i sig men det blir en forwardsplats ledig.
Benzema har levererat så dåligt att han inte ens är med i det totalt uddlösa franska landslaget. Han saknar dessutom den attityd som Mourinho gillar. Tveksamt om han blir kvar i Real. Även Mourinho känner Zlatan och de gillar varandra. Jag vill återigen hävda att det finns ett intresse för Zlatan men att det kommer att vara tyst om det länge. Zlatan skulle älska att få göra två på Guardiolas Barca i El Clasico.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar