Välkommen till Ryssfemmor!


tisdag 15 juni 2010

Kass Kaká

Det gör ju en ledsen att säga det men Kaká är helt under isen och presterar inte mycket vettigt just nu.

De fyra första ingripandena han gjorde i matchen mot Nordkorea slutade i fyra felpass. Efter det försvann han mer och mer ur matchen.

Just nu är det en spelare som saknar självförtroende.
Positivt var att han ändå såg ut att kunna glädjas över segern när han blev utbytt och han klappade glatt om målskytten Elano på bänken.

En annan kille som inte verkar helt lycklig med sin tillvaro är Luis Fabiano.
Efter både Maicons 1-0 och Elanos 2-0 såg Fabiano mest bekymrad ut. Ungefär som att han gick omkring och funderade över varför inte just han gjorde mål.
I övrigt i spelet såg han ut att börja gå in i radarstyrningen som går ut på att alla avslut ska komma från honom och alternativet att han slår en passning finns inte.

Michel "Chris Rock" Bastos gjorde en riktigt snygg raid som startade med en tunnel, ett ryck förbi den tunnlade och en bollstöt förbi nästa gubbe innan han tog sig förbi en back i andra änden av planen med en klack.

Bäst på banan var Robinho som hela tiden visade att han vill vara med. han sprang i luckor, mötte bollförande backar, han sköt, dribblade och han slog en underbar passning till Elanos 2-0.
I ett annars premiärnervöst Brasilien var det Robinho som sista kvarten av första halvleken började behandla boll som en typiska brasse och fick därmed kompisarna att slappna av lite. Oavsett hur målfattig en brassematch är så är dragningar och bollbehandling i den klass som Robinho visade upp värda entréslanten.

Michel Bastos eller?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar