Välkommen till Ryssfemmor!


söndag 20 juni 2010

Karsk Kaká

Nu börjar vi se lite mer av den "riktige" Kaká och då händer det saker kring Brasilien.

Tyvärr var ju inte domaren med på banan i afton när Brassarna tvålade dit Elfenbesnkusten med 3-1.

1-0 var ett riktigt snyggt mål med ett delikat samarbete mellan Kaká och Luis Fabiano.

2-0 Var tyvärr ett nummer där Fabiano spelade handboll och fotboll i en märklig kombination och det var riktigt tråkigt att det fick bli mål. Domaren verkade dessutom diskutera handpåläggningen med Fabiano efteråt. Helskumt.

Efter det blev Ivorianerna inte så roliga att tas med och det blev en hel del farliga sulsparkar som följd. Det borde ha kommit ett par röda kort för dessa men domaren förhöll sig konstigt lugn.

Senare lyckades Ivorianerna dessutom med att få Kaká utvisad.
Kaká hade först blivit varnad för att han knuffat en motståndare när spelet var avblåst. Ok, det var onödigt av Kaká men inte mer än en liten skärmytsling.
Strax efteråt är det en duell mellan Keita och en brasse som rundas av med att Keita fortsätter sin löpning rakt mot Kaká som vänder ryggen mot Kaita. Den radarstyrde Keita låtsas då få ett slag i ansiktet och kastar sig i backen och rullar runt med ansiktet gömt i händerna.
Kaká som verkade bli mest förvånad över att Keita bara rusade in i honom anar oråd och drar sig undan. NU är dock domaren aktiv och stegar resolut fram och visar ut Kaká. ?????

Skitdåligt av domaren. Det måste bara sägas. Riktigt uselt.

Keita sällar sig därmed till skaran där Rivaldo är kung - superfilmarnas skara.

Glädjande nog så innebär nog detta att Brasilien kommer försvagat till matchen mot Portugal. Dessutom kommer brassarna att kunna nöjda sig med ett oavgjort resultat och fortfarande vinna gruppen. Därmed kan Ivorianernas eget beteende bita dem i svansen när Portugal gör Brasilien sällskap till slutspelet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar