Välkommen till Ryssfemmor!


tisdag 2 mars 2010

Högsbo AIKs nya sponsor

Såhär snyggt blev trycket på våra matchtröjor när vår nya sponsor kom på plats. Här på vår interna poängligaledares tröja.


Ett ord från vår sponsor.

Metallservice är Sveriges ledande leverantör av aluminium och mässing.

Metallservice AB förser svensk verkstadsindustri med halvfabrikat i metaller med fokus på aluminium.

Oavsett om du köper små volymer eller riktig stora är du välkommen att handla av oss på Metallservice. Det är vårt signum att vi bryr oss lika mycket om alla våra kunder och månar om att ta hand om var och en på ett professionellt sätt.

Vi har över 600 ton aluminium i lager, bestående av profiler, stänger och plåt i de flesta förekommande legeringar. Det innebär att du kan få dina leveranser med kort varsel när du behöver det. Skulle något ändå fattas tar vi snabbt hem det genom vårt enorma kontaktnät av leverantörer över hela världen och framförallt i Europa. Vi får leveranser två till tre gånger i veckan.

Är din verksamhet inom fordons- verkstads- fartygs- eller byggindustrin är du en typisk kund hos oss. Även skyltmakarna har upptäckt vad vi kan erbjuda. De flesta kunderna finns i västkustområdet, men vi vill gärna få kontakt med dig som finns i övriga delar av landet också. Vår vision är att etablera oss på plats i Stockholms- och Malmöregionerna inom en snar framtid för att komma närmare företagen i dessa regioner. Välkommen att testa vad vi går för!

5 starka skäl för Metallservice
1 Stort lager bestående av 600 ton aluminium.

2 Snabba leveranser.

3 Effektiv bearbetning i modern maskinpark.

4 Hög servicegrad.

5 Stort och brett kontaktnät bland världens leverantörer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar