Välkommen till Ryssfemmor!


onsdag 31 mars 2010

Zlatans bästa match i Barcelona?

Zlatan Ibrahiovic var mycket bra i kvällens match mot Arsenal och det var riktigt skoj att se killen springa för en gångs skull.
Idag tog han fart och sprang i en båge mot bollhållaren innan han stack framåt och på det sättet blev han inte avblåst för offside. Två mål och bud på ytterligare ett samt ett par fina framspelningar fick han på sitt konto.

Zlatan har gjort mer spektakulära grejer i Barcas tröja och han har satt några mål nu men jag har inte sett honom springa så aktivt på länge. Det sista har hans spel varit väldigt stillastående i bortre änden av straffområdet och då var kvällens rörelsemönster mycket roligare att se.

Det stod 0-2 till Barcelona när Zlatan blev utbytt och laget började spela runt bollen utan några som helst tankar på att göra mål. Och man är ju lika glad varje gång en sådan taktik straffar sig. Vem vill se Pique passa bollen tillsammans med Puyol i 20 minuter?
Nu kom Theo Walcott in och visade sin härliga speed. Två rejäla ruscher tidigt efter inhoppet så hade Arsenal fått ihop till en kvittering.
Det andra målet kom genom en straff efter att Puyol fällt Fabregas i ett kanonläge efter framspelning av Walcott.

Puyol fick rött kort och nu ska Barcelona spela med Milito och Marquez som mittbackar. Eller slänger de in sitt störste felköp under århundradet - Chygrynskyi?

He he. . . Ok, nu kan ni komma ur skrattkonvulsionerna.

Har inte Gabriel Milito en av idrottens fulare frisyrer?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar