Välkommen till Ryssfemmor!


torsdag 18 mars 2010

Äntligen kläckte Östlund nollan

2006.... det var året det.
Östen Warnebring avled.
Lordi släppte Arockalypse.

Listettor under året var bl.a;
Hung Up med Madonna
Heroes med Helena Paparizou
Boten Anna med Basshunter
Evighet med Carola

Stockholmsförsöket med trängselskatt infördes.
Fågelinfluensan härjade (Minns ni den)
Sverige tog 14 Guld i OS i Turin
Italien slog Frankrike i VM-Finalen i fotboll och världens genom tiderna bäste fotbollsspelare, Zinedine Zidane lämnade den stora scenen med en BANG!

Jo, sedan var det en liten grej till.
Alexander Östlund petades ur VM-truppen efter att ha uppträtt som en förvirrad höna i en match mot Irland där Damien Duff lekte med honom som katten leker med råttan.
Herre Jösses, Östlund for än hit och än dit. Jag har ALDRIG, ALDRIG NÅGONSIN, sett en spelare bli så totalt uppsnurrad som Östlund blev i den matchen. Och mot en kille som Damien Duff. Jag menar, vi snackar liksom inte världens mest tekniska eller briljanta eller snabba spelare här utan en brunkare från Irland.

Östlund sprang med armarna rakt ut för att försöka hindra Duff. Såhär i efterhand kan man ju undra om det inte var så att Östlund hade ett virus på balansnerven eller något liknande.

Expressen har idag en bild på Östlund när han byts ut och Lagerbäck kastar en blick över axeln mot honom med en bister min. Där måste Lagerbäck ha bestämt sig för att spola Östlund. Den blicken säger allt. . .

Den ende som verkar ha gått oanandes, lite rörande det också, genom det hela verkar vara Östlund. ALLA andra som såg matchen eller spelade den förstod ju att Östlunds internationella karriär hade nått sin ände vid den matchen.
Östlund pratar idag om att Zlatan tröstade Östlund vid petningen med en helikopter för Östlund och hans familj till Monte Carlo. Jag undrar om inte Zlatan beställde den innan petningen från landslaget blev officiell.

Idag är Östlund fortfarande bitter över petningen och han kallar LAGERBÄCK för nolla.
Shit alltså. Det må så vara att Lagerbäck gjorde sina misstag men att peta Östlund var definitivt inte ett av dem. Möjligen var det ett jättemisstag att ta ut honom till landslaget till att börja med.

Det Östlund är mest bitter över är sättet som petningen kom till på.
Genom ett sms från Lagerbäck.

Ja, det är inte snyggt att avsluta en relation genom ett sms.
Men om man är landslagsspelare och en VM-trupp ska presenteras så gör man sig inte oanträffbar på telefon dagarna innan. Då vet man att det är viktigt om förbundskaptenen ringer.

Dessutom vore det väl ärligare om Östlund själv hade ringt till Lagerbäck och tackat för sig efter att han insett att han inte håller måttet.

Typiskt nog har Expressen inte lyckats nå Lagerbäck för en kommentar men det är väl så att artikelns konfliktvärde hade flugit sin kos om de hade nått honom. Lagerbäck hade väl skjutit artikeln i sank med lite lagom diplomatiska svar kring Östlund och deras kommunikation.
Så med andra ord har väl Expressen knappast försökt att nå Lagerbäck sådär värst entusiastiskt.

Som avslutning kan ni ju fundera över vad ovanstående klipp från 2006 har med Östlund att göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar