Välkommen till Ryssfemmor!


onsdag 31 mars 2010

Mats Alm borde ställa upp i Jeopardy

Mats Alms försvarare Peter Altin säger att Alms minnesfunktion inte tillhör de mest framstående. Nähäe, lägg av!

Han verkar ju för det första ha glömt allt som hade med bröllopet att göra. Med en vecka kvar till den stora dagen fanns det ingenting bokat av det som ska finnas vid ett bröllop - Mat och dryck, tårta håruppsättning, fotograf.

Han påträffas brännskadad och svedd en förhållandevis liten bit från sin försvunna fästmö men då har han vaknat upp vid hennes sida.
Hur han visste att det var vid hennes sida kan man ju undra över eftersom kroppen tydligen var så illa bränd att den inte gick att känna igen. Angående att han hittades vid Linda Chen säger han nu att han tror att det var hon. Han är inte säker för han tittade inte eftersom han inte ville hitta henne "sådär".

F d flickvännen i Tyskland har fått sms från honom där han skriver att han fortfarande älskar henne kort tid innan han ska gifta sig med Linda Chen.
Hans sms talar om att han plågas av något (sitt förhållande kan man ju ana en del).
Men Mats han vet minsann svar. Det måste ju vara Linda som har skickat dessa sms från hans telefon. Yeah right! Det är ju fullkomligt logiskt.

Han tror att han blivit kidnappad och drogad av kineser och vad åt han under tre dagar i bagageluckan på en bil. Jo, självklart bjöd ju kineserna på friterade räkor för vad annars förknippar man kineser med?

Åklagarna har publicerat bildbevis för att Mats Alm befann sig i Stockholm under den tid han påstås ha varit kidnappad. Nu säger Alm att han inte allls minns att han varit där och att han måste ha blivit hypnotiserad.

Förutom lapsusen med alla bröllopsbestyr så verkar ju annars Alms minnesfunktion väldigt praktisk. Om han ställde upp i Jeopardy skulle han kunna konstruera frågor för de flesta svaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar