Välkommen till Ryssfemmor!


lördag 23 oktober 2010

Vad är problemet Torbjörn Nilsson?

Hedvig Lindahl får inte förlängt kontrakt hos toppklubben Kopparbergs/Göteborg och jag vet inte vilket som är fattigast, klubbens kassa eller Torbjörn Nilssons motivering.

Ärligt talat så är jag besviken på en ledare som Torbjörn Nilsson att han kan ställa upp på att stå för ett så spretigt budskap som klubben valt att föra ut gällande Lindahls fortsättning i klubben.
Han har i många år föreläst på temat "Vad är problemet?" och nu undrar man ju faktiskt.

I ena stunden motiverar Nilsson Lindahl till Diamantbollen med motiveringen att hon håller absolut världsklass. I nästa säger han att klubben har valt en annan fotbollslinje och att de tror att de visserligen får lite sämre målskillnad men att de ändå kommer att gå bra i serien. Att de släpper Lindahl ska inte ha något att göra med hennes sociala förmågor eller hennes spelarmässiga kvalitet.
På frågan om det handlar om att Lindahl är för dyr svarar inte Nilsson utan säger att det är reporterns spekulation. Det är ju här som det blir problem med Nilssons resonemang och trovärdighet.
Säg för f-n att ni inte har råd att ha kvar henne så är det ju ett rakt besked och inget humflum och ditt och datt och ingenting.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar