onsdag 20 oktober 2010

Cesar Santin kvällens roligaste

Först har han världens bästa kontringsläge och är helt fri mot Pinto i Barcelonamålet. Santin springer med bollen och tittar upp mot linjemdomaren som håller ner flaggan och ändå så tvärnitar Santin och avbryter kontringen i vad det ser ut som tron att han är offside.
FCKs coach Ståle Solbakken såg ut som att hans ryggrad var på väg ut genom gapet. Skitroligt!

Sedan skjuter N´Doye i ribban i andra halvlek och bollen studsar ut i en fin bana till Santin som bara ska sätta dit huvudet rakt fram så går bollen i nät. På något vis lyckas brassen ändå träffa snett och bollen seglar några decimeter utanför vänsterstolpen.

Som avslutning så byts Santin ut mot Kenneth Zohore, 16 år, och på väg ut mot bytet torkar han sig i näsan med högernäven innan han tar Zohores hand vid bytet. Fräscht.

Matchen i övrigt var väldigt bra av FC Köpenhamn som ändå försökte att spela fotboll. Med litet flyt hade de fått in ett eller ett par baljor.

Johan Wiland var suverän mellan stolparna.

***********************************************************************
En rolig TV-kommentar.
När Barcelona gjort 1-0 och alla kramas säger Henrik Strömblad. "I FC Barcelona är det laget som viktigast och ingen får bli större, inte ens Messi"....  Var kom den ifrån och vilken planet har Strömblad levt på egentligen?

Kvällens vassast var ändå en walesare, Gareth Bale, i matchen mellan Inter och Tottenham.

Inter gjorde några fina mål och Etoó hade en stor afton med två mål och ett assist.
Tottenham fick målvakten Gomez utvisad tidigt i matchen och åkte på 2-0 i den påföljande straffen så det blev en rejäl uppförsbacke. Efter 35 minuter hade Inter 4-0.

Gareth Bale som är något av en Johan Elmander-typ kom dock igång ordentligt i andra halvlek och kom ruschande på sin vänsterkant två gånger och hittade bortre burgaveln och svarade för ytterligare ett mål. Hat-trick alltså och snart meddelar väl även han att han vill spela i FC Barcelona eller Real Madrid.