söndag 31 oktober 2010

I Frölunda IBK fortsätter Kalle Wallin att leverera

Billingsfors tog igår emot Frölunda IBK i division 2 Göteborg.

Tyvärr var man ingen gästvänlig värd utan man bjöd in gästerna och snodde dem på poängen.
Billingsfors vann med 7-5 efter att direkt ha tagit ledningen med 3-0. Ja, direkt och direkt. Jag ska inte överdriva. Målen trillade in lite nu och då i första perioden.

Det dröjde till 9.08 i andra perioden innan Frölunda kunde reducera genom David Carberg framspelad av Kalle Wallin.

Billingsfors utökade dock ledningen igen till 4-1 och 5-1 innan Frölunda i mitten av tredje perioden kunde göra 5-2 genom Adam Bengtsson assisterad av Viktor Utriainen.
Billingsfors ökade dock på ledningen snarast omgående till 6-2 så Frölunda fick aldrig någon riktig närkontakt.

Och det är klart att en långresa till Billingsfors och en analkande förlust inte är skoj så några i Frölunda tappade tydligen humöret. Mikael Holm åkte minuten efter 6-2-målet ut för protest mot domslut. Innan den utvisningen var klar fick Henrik Johansson matchstraff 3.

Frölunda reducerade senare i perioden till 6-3 genom mål av Kalle Wallin.
Återigen så gick det bara 35 sekunder så hade Billingsfors gjort 7-3.

Frölunda kunde dock avsluta matchen genom att göra 7-4 OCH 7-5 utan att Billingsfors kom emellan med ett mål.

I Frölunda fortsätter Kalle Wallin att göra poäng och han är nu uppe i tolv poäng på fem matcher. Undrar förresten vart hans bror Axel tog vägen?

I Billingsfors denna dag var Jakob Salomonsson vassast med tre mål och med det är han vassast totalt i laget med sina nio poäng på sex matcher.