Välkommen till Ryssfemmor!


söndag 3 oktober 2010

Elmander stekhet igen

Så det kan vara i idrottslivet.
Johan Elmander har vandrat i de mörka skuggorna av "Nära-att-förlora-jobbet-och-statusen-bergen" i stort sett ända sedan han var sådär strålande bra i Danmark och i landslaget när vi slog Spanien för en evighet sedan. I Toulouse fick han spela ensam och hårt jobbande forward som aldrig fick utdelning och det måste ju ha tärt på psyket.
När Elmander sedan kom till Bolton så ville det sig inte.
Han har kämpat och slitit och gjort allt han har kunnat för att komma i rätt lägen för att göra mål men det har helt enkelt inte gått.

Förrän nu.

Igår gjorde Elmander sitt fjärde mål i Premier League och det var en riktigt fin pärla han satte dit med "fel" fot - vänstern.

I klippet ser ni Elmanders mål efter ungefär 2.39 och dessförinnan ser ni en liten fin klack ifrån honom till Petrov ungefär 1.54 in i klippet.




Så här har Elmander varit igång de sista veckorna och det är grymt skoj eftersom han verkar vara en sympatisk spelare som också sliter stenhårt för sitt lag. Och som dessutom råkar spela i landslaget. . .

2 kommentarer:

  1. Ingen jävel bryr sig om Elmander är sympatisk.
    Han får vara vilken jävla skit som helst bara han gör mål i landslaget.
    Hans problem är ju att han är för mesig.

    SvaraRadera
  2. Tja, det kanske är så att allänheten struntar fullkomligt i huruvida Elmander är sympatisk eller ej men jag tycker det är bra att veta.

    Det finns så många smådivor ute i våra idrottshallar nuförtiden att vi får börja värdera vettiga människor mer.

    Sedan tror jag ingen i Sverige kan anklaga Elmander för att vara mesig och fortfarande klara att behålla sin trovärdighet.

    //Anders

    SvaraRadera