Välkommen till Ryssfemmor!


onsdag 20 oktober 2010

Ännu en talang lämnar moderhuset

Tidigare inför och under säsongen har Frölunda IBK tappat ett helt damlag och ett damjuniorlag som har spritts för vind och våg. De tappade också i stort sett hela sitt P94:a-lag och sedan har ett antal P91:or valt att lämna klubben för nya utmaningar. När det gäller de senare så är det ju rätt naturligt att hitta nya lag inför seniorspel.

Att tappa damjuniorer och damspelare så illa att i stort sett hela damsektionen dog var ju ett hårt slag för klubben som nu knappt har någon flickverksamhet alls. Tror det finns ett Flickor-97-lag kvar men det är allt.

Nu kan jag konstatera att en av Frölunda IBKs allra största talanger, Oskar Bertéus,  har lämnat klubben för att ta plats i Lindås IBK istället. 

Därmed så stärker Lindås sina möjligheter i juniorallsvenskan rejält. Oskar Bertéus är ett riktigt rivjärn och en stark skytt som kommer att lyfta laget.

För Frölunda IBK fortsätter den negativa spiralen och snacket på stan gör gällande att det är en klubb med problem. Ovanstående är bara en bekräftelse på detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar