Välkommen till Ryssfemmor!

lördag 30 oktober 2010

Fortfarande liv i Västkustkamraterna

Västkustens Kamrater IBK 95 har spelat fem matcher i division 3 och har släppt in 47 mål. Alltså drygt nio mål per match och det har sett riktigt riktigt illa ut.
23 oktober förlorade man t.ex. mot Floda IBK med 1-11.

Dessförinnan slog man superjumbon Walkesborg med 12-5.

Nu idag slog man ett riktigt bra motstånd i Öckerö IBK med 11-8.
Inte för att försvaret är felfritt ännu men 11 mål framåt är ju jättebra.

Om jag börjar med Öckerö så gjorde Felix Svanlind fem mål och det är ju kanonbra.
Kul för Felix som jag stött på massor med gånger i P93-sammanhang.

Kristoffer Ågren svarade också för fem poäng för Öckerö.

Hos Västkustkamraterna var det Fredrik Carlstedt, Magnus Stranne, Magnus Karsvall och Peter Nyman som utmärkte sig mest tillsammans med Fredrik Jungermann.

Matchen inleddes starkast av Öckerö som gick upp i en ledning med 3-0 efter drygt sju minuter och det måste ha varit skitjobbigt för Västkustkamraterna.

Sedan dröjde det till den 13e minuten så gjorde Kamraterna 1-3 genom Stranne.
Bara sexton sekunder senare gjorde de 2-3 och fick plötsligt häng på Öckerö.
14.13 drog Öckerös Daniel Gustafsson på sig två minuters utvisning för hårt spel.
Bara tre sekunder efter att Öckerö blev fulltaliga gjorde så Kamraterna 3-3 genom Fredrik Carlstedt.
19.49 tog Kamraterna dessutom ledningen med 4-3. Snacka om psykologiskt lämpliga tillfällen att göra mål.

I mitten av andra perioden hade Västkustkamraterna gått upp i en 7-4-ledning.

3.27 i i tredje perioden stod det fortfarande 7-4 och då tog Kamraterna en time-out.
4.44, alltså dryga minuten senare gjorde ÖCKERÖ mål!
Jag ser dessa tecken väldigt ofta att det lag som INTE tar time-out gör mål relativt kort tid efter time-outen.

Lagen följdes sedan åt och Öckerö kom ett mål ifrån ett par gånger men lyckades inte kvittera Kamraternas ledning.

Västkustens Kamrater är nu åtta i serien och har kämpat sig tillbaks berömvärt.
Bakom sig har man lag som t.ex. Högsbo AIK som slog dem med 16-4. . . samt då Öckerö som spelat jämnt och till och med slagit topplagen i serien.