Välkommen till Ryssfemmor!


söndag 17 oktober 2010

Spärra in hundsparkaren

Läser på Aftonbladets nätsida att en 42-årig pappa sparkat ihjäl en tioveckors Golden Retrievervalp när hunden skulle fram och hälsa.

Hunden var ute och gick med sin matte när hon tappade greppet över kopplet då hon skulle svara i telefon och då drog hunden mot en man och hans barn. Mannen sparkade hunden så den flög flera meter in i ett buskage.


Mannen lär ha sagt att matten fick hunden att attackera mannen med hans barn.

Det är tillräckligt illa att en vuxen man inte kan se skillnad på en lekfull och glad valp och en hotfullt attackerande fullvuxen arg och galen hund. Att han sedan får för sig att en annan vuxen människa bussar sin hundvalp på andra människor tyder ytterligare på att mannen saknar sans och balans.

Med all respekt för att hundar ska vara kopplade och att det finns människor som är rädda för lösa hundar men agerar man som den här mannen så kan man ju undra över när det brister för HONOM nästa gång. Han kanske är rädd för andras små barn på lekplatser eller för färgade män eller för äldre damer med käpp också. Ska vi acceptera att han sparkar ihjäl dessa också?

Nä, spärra in fanskapet och ge honom en ordentlig terapikur så han får en liten möjlighet att leva i ett normalt samhälle.

2 kommentarer:

  1. Kan inte annat än att hålla med.

    Vilken jävla idiotdåre ser inte att det är en valp som springer fram?

    Betongdårar

    SvaraRadera
  2. Uppenbarligen finns det människor på våra gator med så enorma aggressioner i sig att de är beredda att göra en massa konstiga saker.

    Rädslor gott folk....gör er av med era rädslor...

    SvaraRadera