Välkommen till Ryssfemmor!


torsdag 14 januari 2010

Sjöberg Vs Holm

Patrik Sjöberg och Stefan Holm ska visst turnera med en föreläsnings/debattshow om hur de nått sina framgångar. Projektet låter faktiskt väldigt intressant i grund och botten.
Själv är jag inte särskilt nyfiken på snaskdelen av det hela om att de två är så otroligt olika och käbblar hela tiden. Eller rättare sagt så är jag inte ointresserad av den delen heller men just själva det seriösa innehållet kan faktiskt vara intressant. Det handlar ju ändå om två superstjärnor i höjdhopp.

Sjöberg hade ju två meter ben att nyttja och Holm nyttjade varje uns av teknik man kan få ur en kropp.
Bland det roligaste man kunde se på en friidrottsarena var ju när höjdhopparna radade upp sig inför tävling och det stod elva fyrtorn runt en liten kort kille som sedan spöade skiten ur dem alla.

Bland det tråkigaste man kunde se på en idrottsarena var Patrik Sjöberg tonårstrotsigt trampa ner från prispallen i sina trasiga jeans och samtidigt trycka ner sin bronsmedalj i bakfickan. Jag tänkte på "Lära för livet" den gången. Då var Sjöberg den där drop-out-killen som bara sket i allt. Och jag vet ärligt talat inte om killen kommit så mycket längre sedan dess?

Han är två meter lång liksom... Kul.

Han måste vara världens roligaste tvåmetersman.

Nu är det rabalder för att han trackar sina medtävlare i "Mästarnas Mästare".
Vem är förvånad?

Men han är ju rätt skoj emellanåt. Han är ju två meter lång liksom...ÄNNNA DÅ VA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar