Välkommen till Ryssfemmor!


onsdag 6 januari 2010

Lee Goren och farbror Anka

Är det inte rörande hur farbror Anka gör allt för att blanda in media i sin skilsmässa från Anna Anka?

I höstas satt Anna Anka hos Skavlan och i ett inslag från Hollywood kunde man se Paul skicka henne en hälsning om hur mycket han älskade henne och några veckor senare har förhållandet havererat totalt.

Jag tycker ju att en skilsmässa mellan två personer är bland det mest privata som finns men i kändisvärlden är det ju inte riktigt så. Att jag nu skriver om det är ju på sitt sätt också ett grottande i eländet. Samtidigt så handlar det om två personer som gör sin lycka i offentligheten.
Nåväl, det som är lite extra spännande i detta fall är ju att det verkar som att Paul Anka verkligen själv kontaktar media för att berätta om alla detaljer. Det är precis som om saker, händelser, personer och tankar och synpunkter inte har något värde förrän de hamnat i media.

Expressen har på sin websida idag en film från Ankas övervakningskamera. Där skulle man ju kunna tänka sig att hitta en del uppslitande grejer men det enda man finner är två saker. Det man faktiskt ser är Paul Anka som går in och ut ur sitt hus och åker iväg och kommer tillbaks.
Det farbror Anka säger att det visar är att Anna Anka åkt iväg med deras gemensamma son utan lov. Det man finner då är att Paul Anka måste börja bli en hyfsat desperat gammel man.

Inte undra på att Anna Anka tejpade för övervakningskamerorna. Paul sitter väl där som en annan peeping-Paul hela dagarna. . . .

En annan kille som inte verkar vara helt balanserad är Färjestads Lee Goren.
Han lär ha hotat en supporter via Facebook.
Tidningarna har publicerat en del klipp ur den mailväxlingen och det verkar ju som att Lee Goren är väldigt lättänd om man ser till klippen som har publicerats. Han måste vara en dröm för alla nut-cases därute som vill kväka ut sina okvädningsord till var och varannan offentlig person. Den här "Supportern" skrev något i stil med "Visa lite hjärta för laget...Hur vore det om du tacklades lite och åkte in framför mål och gjorde några mål". Det ses i tidningarna som en rätt harmlös skrivelse men hur skulle du själv reagera om någon skrev så till dig?

Goren svarade med ett "Go fuck yourselfe...". Varpå skribenten replikerade med att han väntade sig ett respektfullt svar. Precis som om hans egen första skrivelse innehöll en gnutta respekt.

Goren har spelat 16 matcher och gjort tre mål och två assist samt suttit utvisad i 65 minuter.
Jag har följt Elitserien väldigt sporadiskt men det jag har hunnit fånga upp är att Goren har varit som en igel på alla som har tacklat Färjestadsspelare tufft och sedan har han själv blivit arg som ett bi när han åkt på en och annan propp. Helt klart har han missat en hel del speltid på alla dessa utvisningar och hans konkurrenter på högerkanten har dragit ifrån honom poängmässigt.
Han kan ju knappast vara särskilt nöjd med detta.
Färjestad är knappast särskilt nöjda med detta heller då killen trots allt tjänar ca 300 000 kronor/månaden.

Kort sagt så är Goren i obalans och samtidigt börjar supportrar höra av sig för att kräva mål och tacklingar. Inte helt lätt för Goren att tackla trots alla stålar han tjänar. Han finns säkert på Facebook för att, precis som alla andra, hålla kontakt med halvbekanta och gamla historiska vänner och fans. Kanske hoppas han på ett och annat upplyftande tillrop och så får han istället ytterligare krav på prestationer på sig.

Det verkar som att Farbror Anka och Lee Goren är lika stingsliga av sig och att båda skulle må bra av att chilla av några grader.

I Lee Gorens fall så skulle han med normal utdelning ligga på ca 14-15 poäng efter ca 30 matcher. Med lite flyt kanske t.o.m. uppemot 20 poäng. Nu har han spelat hälften av matcherna och suttit utvisad stora delar av dessa. Antagligen åker han omkring och agerar stingsligt även på isen och motståndarna nyttjar detta så långt det går. Skärper han sig inte så är hans saga snart all i Färjestad. Det troliga är att Färjestad redan har börjat leta efter ersättare nu när Gorens svaghet är avslöjad. En svaghet som dessutom fått fansen att börja vända sig mot Goren och därmed också laget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar