Välkommen till Ryssfemmor!


tisdag 5 januari 2010

Året börjar bra för Högsbo AIK

Sitter och planerar första träningen 2010 för Högsbo AIK och jag tror jag får ihop en bra mix av boll, lek och fysik. Om jag ska vara ärlig så är träningsplaneringen påbörjad sedan länge.
En välplanerad träning blir så mycket mer effektiv och rolig för alla inblandade så den tid man lägger ner innan får man tillbaks i hallen.

Serien vände precis innan jul och nu ligger vi fyra i serien. Målsättningen är nu att nå ikapp Kärra och komma tvåa i serien. IBK Göteborg är tyvärr obesegrade och har dragit iväg i serien. Vi möter dessutom dessa i första matchen för året och det lär bli tufft. Förlorar vi denna så är det inget att skämmas över och vinner vi så är det samtidigt ingen överraskning, vi var nära senast.

Inför våren händer det en hel del positivt för oss, tror vi.
Två duktiga, unga, killar har sett oss träna och spela och är intresserade av att byta klubb och de kan bli riktigt bra på sikt. Konkurrensen om platserna ökar definitivt. För dessa killar innebär det ett kliv uppåt i seriesystemet.
Igår fick jag också ett samtal från en annan spelare i laget som har en kompis som spelat i division 2 under hösten och som vill komma och provträna med oss. Han lär ju hålla en viss kvalitet även han och det blir spännande att se.

Detta är killar som vi inte har kontaktat innan på något sätt utan de är intresserade av att komma till oss utifrån vad de hört om oss och vad de sett av oss under säsongen. Det tar jag som ett kvitto på att vi gör någonting rätt.

Vi har även tappat en och annan spelare, pga flytt och skador, under säsongen så det finns ett utrymme i truppen.

Nykomlingarna kommer helt klart att spetsa till konkurrensen och de, redan nu, tävlingsinriktade träningarna kommer att bli än mer heta och fyllda av stenhårda dueller. Otroligt spännande. Samtidigt vill jag vårda den laganda och stämning som vi har i truppen idag och det blir en liten utmaning. Men dock en utmaning som varje ledare ska gilla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar