Välkommen till Ryssfemmor!


söndag 14 februari 2010

Svängigt för Floorball Köniz

För några dagar sedan vann Köniz sin första slutspelsmatch mot Tigers Langnau med 7-3 och igår föll Köniz borta med 3-4 mot samma Tigers.

Jag hittade ett videoklipp inför en tidigare match i december där David Jansson pratade om att Köniz är väldigt bra och att de skulle kunna förbereda sig inför slutspelet. David pratar också en del om disciplin och att laget måste undvika felbeslut och misstag samtidigt som de självklart ska bjuda på en lekfull innebandy.

Han tippade också matchen och först trodde jag att det handlade om första slutspelsmatchen och tyckte David tips om 7-3 var grymt pricksäkert.
När jag benade ut den något grötiga tyskan så var det ju inte så svårt att höra att det var ett helt annat lag och en annan match de pratade om. Men för en stund där så var 7-3-tipset imponerande.
http://www.floorball-koeniz.ch/index.php?page=370

1-1 i matcher inför lagens tredje möte i slutspelet på fem dagar.
Snacka om att coacherna jobbar för högtryck med att hitta motståndarnas luckor, styrkor och svagheter. På Klubbhusets blogg som David administrerar har det inte hänt något sedan 9e februari, utöver att det kommit in en annons för Unihocs nya klubba http://www.klubbhuset.eu/blogg/, och det är ju inte konstigt med det täta spelschemat.

Vi håller fortsatt tummarna för David och Floorball Köniz.

2 kommentarer: