Välkommen till Ryssfemmor!


lördag 6 februari 2010

Johan Franzén i OS . . . lägg ner!

Det har de senaste dagarna varit en liten debatt om att Johan Franzén inte är uttagen till OS-truppen. Bengt-Åke Gustafsson får som vanligt stenhård kritik. han sägs nu inte ha varit i kontakt med Detroit sedan i november och jada jada jada...

Hör här nu.
Detroits läkare beklagar sig över att svenske landslagsläkaren hävdar att en korsbandsskada liknande Franzéns tar ca sex månader att läka. Detroitläkaren hävdar att det bara tar tre månader.

Helskumt.
Är det inte NHL-läkarna som brukar stoppa varenda svensk landslagsman som vill spela VM? Det brukar heta att killen har spelat skadad länge eller att spelaren har brutit en nagel och absolut inte är i skick för att spela ett VM.

Kan det vara så att NHL har vaktnat upp ur sin dvala och insett att det kan vara bra publicitet och lika med stålar att ha med spelare i ett landslag som spelar OS?

Detroitläkaren och Franzén jämför dessutom skadan med den som Kronwall har haft.
Yeah right....den killen är ju helt återställd från alla skador. . . eller HUR?!
Den 3 februari spelade Detroit och då stod den till-och-från-skadade Kronwall över.

När det gäller svensk press gapande på att få in skadade spelare i OS-truppen så var den totalt tyst om Franzén då när det stormades om Modin och Samuelsson.

Nu är jag mest lite förvånad över att de inte skriker om att få in Mats Sundin eller Mikael Renberg. . . eller varför inte en gammal hjälte som Tomas Sandström. . . skadad eller hockeypensionär...vad är det för skillnad liksom?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar