Välkommen till Ryssfemmor!


lördag 13 februari 2010

Högsbo AIK segar sig kvar på tredjeplatsen i serien

Hoppla hoppla. . . .
Jag har väntat mig en tuff period för Högsbo med poängtapp och serieras men trots storförlust mot Floda senast och en match mer spelad för jagande Burås så ligger vi kvar på tredjeplatsen. Helt otroligt.
Resultaten har gått vår väg de sista omgångarna det är bara att erkänna.

Ja, ok, Kärra och IBK Göteborg flyr iväg i fjärran och de andra kryper närmare. Floda har iofs tagit ett steg framåt och ett steg bakåt efter jul men nu verkar de ju ha hittat spelet ordentligt. Likaså har Sportlife Kungälv gått bra efter att serien vänt.

IBK Göteborg har ryckt upp sig i division 3 och tittar man på laguppställningarna i de senaste matcherna så ser vi att Daniel Dahl har förstärkt det laget.
Hoppas nu bara att IBK Göteborg inte börjar förlora i Division 4 för att de lånar ut Dahl till Division 3. Det är precis detta som är anledningen till att det blir tveksamt med farmarlag i seriesystemet. I princip skulle samma lirare kunna lira i flera divisioner i seriesystemet och det kan väl ändå inte vara meningen.

Ok, imorgon väntar en ny tuff batalj för Högsbo AIK och vi ska göra allt för att kriga oss kvar på tredjeplatsen.

2 kommentarer:

  1. Stämmer Everysports rapportering så slog Utby IBK Göteborg med 8-1! Så där har vi väl svaret på din fundering kring Daniel Dahl...

    SvaraRadera
  2. 8-1???!!!

    Ja, det är väl såhär det blir.
    Fast å andra sidan kan det ju rassla iväg ordentligt ibland har vi ju märkt. ;-)

    //Anders

    SvaraRadera