Välkommen till Ryssfemmor!


torsdag 2 september 2010

Ok, ännu en fotbollsspelare som är sopren i pannrummet

Javier Mascherano lämnade Liverpool efter att ha spelstrejkat och nu försöker han att rädda sin heder med alla medel. Tyvärr blir det lite fel.

Häng med i den här logiken.
Den gode Javier är alltså grinig på Liverpool för att de har dragit in hans familj i transferaffären mellan Liverpool och Barcelona. Enligt Liverpool är anledningen till att Mascherano vill lämna klubben att hans familj inte trivs i England. Men i själva verket har familjen ingenting med detta att göra utan istället är Javier sur för att Liverpool inte håller löftet om att han skulle få skriva på för Barcelona nu. Ett löfte som Liverpool ska ha gett mot att Mascherano skrev på för ytterligare en säsong för Liverpool.

Låter inte det som ett misch masch av logik?
Eller kanske misch Mascherano av logik om man ska vara petig.

För ett år sedan skrev han alltså på ett fyraårigt kontrakt med Liverpool men ville alltså ha en klausul om att få gå till Barcelona ett år senare. Hmmm....

Får ni ihop det?
Redan för ett år sedan visste han alltså att han skulle gå till Barcelona i sommar?
Vad hade hänt om Fabregas skrivit på för Barcelona?

Om han nu visste att han skulle gå till Barcelona...men inte ville lämna som Bosman. . . varför skriver han på ett så långt kontrakt med Liverpool och gör sin nya tilltänkta klubb den otjänsten?

Skriver ALLA fotbollsspelare i världen in klausuler i kontraktet om att få rätt att bryta det om FC Barcelona hör av sig?

Och om nu Javier Mascherano jobbade så på att få ett smart kontrakt förra sommaren. Varför kom då inte Barcelona-klausulen med i kontraktet?
Hm....mystiskt. Tänkte det inte på det eller kan det vara så att det är Mascherano som låter fantasin flöda här? För inte ljuger han väl. . . ?

1 kommentar: