Välkommen till Ryssfemmor!

söndag 8 november 2009

Seger för Frölunda IBKs division 3-lag

Ungefär samtidigt som IFK Göteborg återigen föll mot AIK tog Frölunda IBK sin tredje seger i division 3. Nu slog de FBC Lerum borta med 6-4 efter att som mest ha lett med 6-2. Lerum reducerade med två mål de sista fyra minutrarna.

Kalle Wallin verkar ha haft en trivsam tillställning där han gjorde tre mål.

Serieledande Lindome föll i fredags mot Eken och serien är väldigt jämn.
Lindås kan vid seger i veckan, mot IBK Göteborg, gå förbi Lindome och hamnar då på 21 poäng. Om IBK Göteborg vinner trycks serien ihop ännu mer. Då ligger de fyra första lagen i serien inom fyra poäng. Tätt följda av Eken, Frontside och Frölunda.

Kul med jämna serier.
Det är väl matchen mellan Lindome och Myggenäs man kan fundera över lite. Vad hände egentligen, 20-2? Vid ställningen 18-2 och tiden 14.21 tog Myggenäs Time-out.
*Brrr*...jag ryser vid tanken.
Tänk att stå där en råkulen dag den 17 oktober på bortaplan, Almåsskolan, och baklängesmålen börjar trilla in. 3-1 efter första perioden är ju inte så illa men sedan. Lindome gjorde 4-1 redan efter 1.03 och sedan kom 5, 6 och 7-1 inom en minut från 5.21. Efter det kom sedan målen i en jämn och strid ström.

Och Time-Outen... vad fick dem att ta den just där?
Såg det så illa ut med just det 18e målet eller kom de på ett taktiskt drag som måste gås igenom eller vad hände? Det kanske kom in en kamel på banan?