Välkommen till Ryssfemmor!


fredag 20 november 2009

Jihde vs Jihde

Brödernas första tekning. Domaren var förstås tvungen att korrigera de båda så att de skulle skärpa sig inför allvaret.




Matchen slutade 6-2 till Landvetter och det var inte alls orättvist. Niklas Jihde och Magnus Augustsson fick visa att de fortfarande kan hitta varandra väl på banan.

Jihde är en bra ambassadör för innebandyn och idrott öht.
I den här matchen bjöd han på riktigt fint spel och han showade lite mer än vad vi är vana vid att se honom göra. Det blir tydligt i en sådan här match hur bra man faktiskt kan bli och hur mycket de yngre har kvar att lära sig.




Att Niklas Jihde hade respekt med sig det visste vi ju. Det var nästan rörande att se Frölundas David Gudmunds gå fram till Jihde för att bli omklappad efter att han fått sig en törn av en annan Landvetterspelare.

Peter Jihde var faktiskt inte heller så dum på en innebandyplan.
Ok, han var inte lika vältimad som många andra men han visade prov på spelsinne och ju längre matchen gick desto mer tog han för sig. Ett par chanser att göra mål hade han också men han fick inte bollen av sina medspelare.

I slutet av matchen undrar jag dock vad han håller på med.
Kolla in klippet där Peter gör en volt in i målburen. Vad ÄR det som händer egentligen? Först trodde jag att han drogs ner och sedan att han fick en spark på pungen men njaej. . . . . ???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar