Välkommen till Ryssfemmor!


söndag 1 november 2009

Dags för USM-Kval för P93

Igår tog sig Frölunda IBKs duktiga P94or vidare i SIBF-Lunarstorm-New Body-cup eller inofficiella SM för 15-åringar. Ytterligare kvalomgångar väntar men jag gratulerar ändå till framgången på vägen.
Oskar Evensson verkar ha spelat bra och gjort en del mål. I övrigt var säkert Filip Pettersson, Robin Bejmyr och Oskar Berteus bra tillsammans med Alexander Mellqvist.

I övriga grupper tog sig bl.a. Eken vidare och slog bland andra ut Lindås. Pixbos starka lag tog sig också, som väntat, vidare.

Idag spelar P93orna sin första kvalomgång i USM.
På andra håll har en del grupper redan spelat och vi konstaterar att Ik Sätra är vidare. De har vunnit motsvarande cup två gånger tidigare och fortsätter att vara starka.
FBC Lerum är också vidare efter att ha slagit ut Marstrand och Floda. Ingen framgång för Marstrand detta år heller med andra ord. Efter att ha varit ett framgångsrikt cuplag som 12-13-åringar har de stagnerat och glitterregnet över laget avtog radikalt.

I Kungsbacka spelar senare i eftermiddag Onsala, Varla och Partille.
Här kommer Partille att mosa allt motstånd med sitt starka lag där - Axel Lingheimer, Eric Thunell, Martin Strandhagen och Sam Larsson bildar en väldigt stark kvartett omgivna av ett i övrigt hårt arbetande kollektiv.

I Wallenstamhallen blir det en hård kamp i första matchen, som just nu är i full gång, där Eken och Lindås möts. Denna match är helt avgörande för fortsättningen eftersom det sedan förra säsongen starkt decimerade Frölunda IBK inte kommer att kunna rubba de två giganterna.

Samtidigt spelar också Pixbo i Wallenstamhallen och möter Sandared och Landvetter och blir lika överlägsna som Partille.

Nästa steg i denna cup blir desto mer spännande när Partille ska ställas mot Pixbo och segrarna av Eken och Lindås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar