Välkommen till Ryssfemmor!


lördag 21 november 2009

Henry Henry Henry

Nu har min gamle hjälte gått ut och ångrat sig.
När FIFA har sagt att det inte blir något omspel går Henry ut och tycker synd om irländarna och tycker att det borde bli ett omspel.
Han hade ju bara varit inne i situationen så mycket att han inte tänkt sig för...

SKITDÅLIGT!

Först reagerar han som en kokainhög fjant med tuppjuck och springer och jublar när Gallas gjort mål. Sedan knallar han omkring på banan som om ingenting hänt. Efter matchen är det tyst och ingenting sägs om sympatierna för irländarna.
Strax efter att FIFA avslagit irernas protest kommer Henrys sympatiyttring.

SKITDÅLIGT!

Ska FIFA nu ändra sig för att den store fotbollsguden Henry uttalat sig?
Vad ska de säga?
"Jaha, Henry har erkänt att det var den hands som hela världen såg och han tycker nu synd om irländarna så vi ändrar vårt mogna avvägande och beslutar oss för omspel".
Det kommer ju knappast att hända.

Nu luktar Henrys senaste utspel bara än mer illa. I ett sent, slappt och lojt försök att rentvå sin smutsiga byk kommer han med ett önskemål om omspel.

SKITDÅLIGT THIERRY HENRY!

Du skulle ha tagit på dig ditt mogna beteende NÄR du stoppade bollen med handen och DÅ stått för följderna....inte långt efteråt.

Ok, Frankrike är i VM men dr kommer jag att hålla tummarna för att det går åt pipan för dem. Trots fina lirare som Ribery, Nasri, Malouda m.fl. Henrys karriär är på utförsbacken och nu finns han inte ens med i mitt mentala världslag längre.

På tal om Frankrike. Är det inte lite oroväckande att Domenech och Hamrén har samma stil?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar