Välkommen till Ryssfemmor!


lördag 1 maj 2010

Brasse och Zlatan

När man följer media nu så handlar väldigt mycket om Zlatan Ibrahimovics framtid och det hänger ihop med FC Barcelonas och Pep Guardiolas framtid. Som sidekicks i det hela hittar vi den alla tror blir ny president i FC Barcelona - Sandro Rosell och Thierry Henry.
Ja, visserligen kommer väl sidekicken Rosell att bestämma allt men ändå.

Om man vill gå till preseidentval i en klubb som är bortskämd med framgångar och man vill vinna det valet så lyssnar man på fansen. Tyvärr betyder det för Zlatans del att han ligger risigt till. Barcelonas fans skriker idag efter en förändring och eftersom Zlatan inte gjort särkilt mycket bra grejer det sista så kommer han ingå i Rosells valfläsk som en barlast som ska bytas ut mot en packe euro.
Henry och Zlatan säljs till USA respektive döda fotbollsstjärnors bakgård Manchester City eller möjligen Tottenham. Zlatan skulle möjligen också kunna ingå i en bytesaffär med Valencia där David Villa går till Barcelona och Zlatan + 20 miljoner euro går till Valencia.

Det är inte svårt att förstå att Zlatan inte passar in i FC Barcelona.
Stommen i laget är fostrad sedan många år i klubben och kärnan i Barcelona verkar inte ha så jättelätt att släppa in nya stjärnor i sin inre krets. Därmed så hamnar nya stjärnor utanför.

Kollar man sedan in matcherna så ser ju verkligen Zlatan ut som en udda fågel i Barcelonas trupp. Alltid två huvuden högre än sina minikompisar som jagar längs backen som svettiga illrar.
Vem ska bort?

Ikväll möts Villareal och Barcelona och jag tror att Zlatan Ibrahiomovic är lite pissed-off faktiskt.
På något vis är det som om han på egen hand skulle ha avgjort mot Inter och alla andra har klarat sig undan kritiken. Var det någon som såg till Messi under matcherna mot Inter?
Var det någon som såg någon smart coachning från Pep Guardiola?
Var det någon som såg några bra inlägg från Dani Alves eller Xavi?
Nä, jag tänkte väl det.

Spelar Zlatan ikväll tror jag han kommer att spela en hel del för sig själv och det kommer att betyda en del skott utifrån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar