Välkommen till Ryssfemmor!


fredag 30 april 2010

Trött på men ändå lite förundrad över Mats Alm

Ända sedan Linda Chen försvann har Mats Alm figurerat i media med sina tårar, spekulationer och förvirrade uttalanden.

Det som börjar bli lite fascinerande i det hela är ju dessutom att han fortfarande inte är fälld för något brott. De samlar fortfarande bevis för att få dit honom och det är ju lite skrämmande på olika sätt.

För det första är det ju skrämmande om alltihop skulle vara som i en Hollywoodfilm och att det Mats Alm målar upp i realiteten är sant.

Tyvärr för Mats Alm så är ju hela den storyn totalt coco.

En annan sak med den storyn som är synd för Mats Alm är ju att han verkar ha kastat bort en strålande karriär som manusförfattare eller något liknande.

Nu säger de senaste avslöjandena kring Alm att han skickar kodade meddelanden till familjen och släktningar. Ok, det behöver ju inte beryda något i sig att han meddelar sig via kod.

Det han lär säga till sin pappa är: "Jag kommer hålla mitt löfte, som alltid, men förvänta dig inget namn för då skulle du bara frestas att göra dumheter, det tillåter jag aldrig!".

I förhör har han fått frågan om vad det betyder: "Ja jag vet inte, ingen aning lösningen på nå't korsord eller någonting, jag vet inte."

Till en släkting skriver han: "En dag får ni veta sanningen men det förändrar inte faktum att Linda är borta och att jag har en sak att göra".

Allt ovanstående verkar ju peka på att Alm vet mer än han vill avslöja och att han skyddar någon. Han verkar ha som högsta mål att skydda sin familj ifrån något ont.

Ok, det verkar bara saknas lite logik i hela den här soppan.

Om nu något skadar Alms familj så är det ju precis den plågan det måste vara att tänka sig livstids fängelse för sin son som begått ett bestialiskt mord.

Mats Alm är alltså beredd att gå i fängelse hellre än att avslöja någon som mördat hans blivande fru. På köpet framstår han för familjen, Sverige och fa-an och hans moster som komplett galen.

Om nu någon, läs kinseser som är som utomjordiska varelser, skulle vilja döda Linda Chen varför skulle de då blanda in Mats Alm och krångla till det a'la hans story?

Trots allt så blir det spännande att följa hur långt denna historia kan dras och var den kommer att sluta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar