Välkommen till Ryssfemmor!


tisdag 6 april 2010

Magnifico Messi

Fyra mål av Messi och nu kan äntligen Viasatstudion utse Messi till världens bäste genom tiderna. Till och med bättre än Maradona.
Det hade ju varit klart för längesedan om det inte vore för att Messi bara vill sparka boll. Maradona var ju så karismatisk utanför planen. . . säger de.

Ehhh...menar de den där efedrinpumpade killen som var med i VM 1994 eller menar de snubben med Guds hand? Eller, nä, så korkat. De tänker ju förstås på han som sköt med luftgevär på journalister. Fast, det kan ju vara kokainisten också förstås. . .

Låt oss hoppas att Messi fortsätter att visa sin karisma på den gröna mattan istället. Jag vet då vad jag värderar högst.

En annan jättebra sak med fotbollskvällen var att Bosse Pettersson satt och huttrade med en match mellan CSKA Moskva och Inter. Inter gjorde mål redan i den sjätte minuten genom en fulvariant där en Interspelare flyttade sig från muren och bollen gick igenom luckan. Och det vet vi ju hur kul det är att se ett italienskt lag i ledning. *Gäääääääsp*
Grattis Bosse. Vissa saker VAR bättre förr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar