Välkommen till Ryssfemmor!


onsdag 28 april 2010

Mourinho Mosade Guardiola

Det är inget att snacka om.
När det självspelande pianot från Katalonien hackade så kunde inte Guardiola hitta felet och reparera det. Pianot fortsatte att spela falskt på samma tangenter två matcher igenom och pianostämmaren Pep stod där vid sidan om och lyssnade och lyssnade och lyssnade. Till slut så satte han in en balalajka och en mungiga i orkestern och trodde att det skulle fixa pianot. Samtidigt så bad han okesterledaren Xavi att spela Enter Sandman utan elbasen Ibrahimovic.

Ärligt talat är det svårt att säga ifall Mourinho coachade så fantastiskt bra egentligen. Barcelonas anfall såg alla likadana ut och försvaret hade egentligen en rätt lugn afton. Lucio låg förresten mest hela matchen igenom så han behövde inte ens duscha efteråt.

Ja, på tal om att duscha så bjöd ju Camp Nou Inter på en gratisdusch när de lägligt slog på sprinklersystemet strax efter matchen.

Nåväl, matchen där Mourinho mosade Guardiola var den förra när de vann med 3-1.
Där raderade Inter verkligen ut hela Barcelonas anfall.

Självklart saknades en spelare som Iniesta som innebär en helt annan dimension i Barcelonas spel men det är bara att gratulera Inter som tråkat sig till final.

För Zlatan var nog detta hans chans att vinna Champions League och han nådde inte närmare än så här. Innan säsongen snackades det om Zlatan som en av världens absolut bästa spelare och att han skulle blomma än mer i Barcelona. Det visade sig bli precis tvärtom. Zlatan har gått samma väg som Thierry Henry. Från världsklass i en toppklubb till utfyllnad i Barcelona.
Det man kan säga om Zlatans insats är ändå att han vare sig kunde springa i luckor eller ta hand om de usla inlägg som slogs av Alves, Keita och Touré.

Messi visade sig också otroligt sårbar i de här matcherna och han var sönderläst eller så hade han varit på champagneparty kvällen före.

Ska vi tippa att Barca letar efter en rik shejk som vill köpa en lång, mörk och före detta kaxig svensk som letar en klubb att avsluta sin karriär i?


Han är ändå rätt skön José Mourinho. . . .när han smyger fram och tjuvlyssnar på Guardiola och kommer med lite goda råd. . . underbart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar