Välkommen till Ryssfemmor!


söndag 6 december 2009

Inte lätt att vara världsberömd idag

Vi har en dryg veckas tid inte kunnat undgå att höra om hur Tiger och Elin Woods haft det. Det ena avslöjandet efter det andra kommer och det är offentliggjorda sms och samtal och kändisarna får tvätta sin byk i allmänhetens anlete.

Jag har tappat räkningen men jag tror att det är tre olika förförerskor som råkat avslöja en hel del detaljer för press och alla andra som vill höra.
Nu när affärerna avslöjats så kryper brudarna fram och berättar om hur älskade de varit av Tiger. "Han sa att han älskade mig och att vi skulle leva ihop..." *Snyft o hulk*

Well, vad kan man säga...Tigern har ett stort hjärta. . . .

. . . och det är inte lätt att ha det när man ständigt är omgiven av paparazzis, riktiga fotografer och allmänheten med mobilkameror. Samtidigt som man träffar tvivelaktiga lycksökerskor som gärna säljer sin story.

En annan sådan lycksökerska har vi ju i en frispråkig Anna Anka.
Nu kan vi läsa att både hon och Paul har tillkallat polis efter ett bråk.
Ok, det är ju otäckt att vältra sig i gamle Pauls misär men jag är inte helt säker på att alltihop inte är en plan från Annas sida.

Det blir ju sååå mycket roligare i TV3 i jul om det faktiskt HAR hänt något i Annas liv jämfört med det vanliga dravlet med gnäll på husan och lite shopping här och där.

I Annas riktiga liv kan det också vara en plan att lite bit för bit göra sig av med Paul. Först pratar hon om hur fantastiskt mycket hon gör för honom och att kvinnans plikt är att tillfredställa mannen och sådär och sedan får hon lite som hon vill.
Paul han är ju såklart glad över sin unga fru och delar ju allt med henne.

Nu börjar nötningarna komma och Anna kommer bara att bli jobbigare och jobbigare att hantera för "Puppy-Love-Paul".

Det blir ju en del stålar över till henne sedan när skilsmässan är klar och då kan hon skaffa sig en mer jämbördig snubbe att brottas med mellan sidenlakanen.

Kurtisörerna kommer att bli många.
På spel står en rik, stilfull och vrålkåt hemmafru som gör allt för att tillfredställa sin man. . . tror de.

Och Anna kommer snart att fångas på bild med kurtisörer som inte tvekar att få berätta sin story för pressen . . ."Hon sa att hon älskade mig och att vi skulle leva ihop.." . . . .



Visst var han gullig?
Men låt er inte luras för han kan massakrera också. . . .


Så här ska det låta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar