Välkommen till Ryssfemmor!


måndag 26 oktober 2009

Bara ännu en av dessa dagar och Guillou han sluggar...

Har det hänt något särskilt idag?

Tja, jag vet inte det.
En helt vanlig dag på jobbet utan något särskilt som inträffade.

Jag har haft en rätt skön helg med bara mig själv att rå om och det var längesedan.
Rätt skönt att inte behöva fundera över mattider och andra tider att passa för en gångs skull.

Hasse Backe tackade nej till förbundskaptensjobbet för att istället jobba med Svennis i Notts County.
Skönt. En så omdömeslös gubbe vill man inte ha som förbundskapten. Inte undra på att han blivit ett bihang till Sven-Göran Eriksson. Han var väl rädd för att hans expertkunskaper från diskussionerna på TV4 med Magnus Hedman inte skulle räcka till.
Snabbt som fa-an såg han till att hoppa på en brittisk division-4 klubb.
Låt gubbarna ruttna på den brittiska landsbygden och skriv inte en rad till om hur det går för den där lilla bonnklubben.

Dessutom kvarstår min favort till jobbet - Erik Hamrén.

Ikväll tittade jag på Superligan på TV, Sirius mot Caperio/Täby. Sirius vann och sämste man på banan, Täbys Rasmus Sundstedt, gjorde dessutom självmål i matchens sista sekunder. Det är sällan man kan utse en "sämste men" men Sundstedt drog iväg säkert 15 skott utanför eller så drog han tomt. Killen verkar sakna omdöme han också. Som grädde på moset så lyckades han fumla in bollen framför sin egen kasse i slutskedet och fipplade och grejade så han till slut, stressad, sparkade in bollen i egen bur. För övrigt verkade hela Täby underskatta Sirius och tröjorna på täbyspelarna var definitivt inte så svettiga som de borde ha varit.

För övrigt undrar jag om inte Sirius hade ytterligare en boll inne i mål eller så gjorde Ramsin en av de coolaste räddningar man sett...alla idrotter inräknade.
Bollen slogs in mot mål och Ramsin halvräddade så bollen studsade över honom in mot nät. Ramsin kastade sig då bakåt och snurrade samtidigt om så han kom på mage. Sedan rafsade han ut bollen, när den såg ut att slå i det stäckta droppnätet i kassen, som hamnade på hans rygg. Till sist slog han undan bollen med vänstra armbågen så den for ut över ryggen på honom.
Från kameravinklarna var det otroligt svårt att se men det kändes, med tanke på bollbanan och Ramsins position, som att bollen var inne.

Jo, just det, Guillou sluggar vilt nu och sprider klentrogna sarkasmer om alla som misstänker honom för spionage. Och det vete f-n om han var någon spion men han verkar i alla fall ha gjort något som han skäms över.
Troligen insåg Guillou med åren att det som var en fräck lek som 22-åring kunde vara allvarligare än han räknat med. Guillou vill ju gärna få det hela till en bagatell och ungdomsförsyndelse...som han alltså inte berättat om för någon. Han var 22 vid starten och 27 när han slutade. Han slutade alltså i samband med IB-affären...som handlade om åsiktsregistrering. Upptäckte han där att SÄPO visste mer om honom än han trott och var det därför han senare också kom att arbeta för SÄPO?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar