Välkommen till Ryssfemmor!


fredag 16 oktober 2009

Grattis Joel!

Joel Ottgård har nu tagits ut till första samlingen med Göteborgs distriktslag och det är bara att gratulera till att det hårda arbetet har burit frukt.

Jag tyckte iofs att Joel var riktigt bra redan för två säsonger sedan och förtjänade sin plats redan då men bättre sent än aldrig.

Annars är de uttagna i stort sett desamma som var med på samlingarna förra säsongen.
Kristoffer Frantzich är med och det är skoj. Ännu så länge har han inte greppat klubban för att träna men det kommer ;-)

Pontus Lindqvist är inte med denna gång och jag vet inte om det beror på att han är på semester eller vad det är men han kommer igen.

Andra namn som är värda att nämna är Niklas Brazée och Simon Sällström som båda är killar som senast jag hörde om dem skulle satsa på annat än innebandy. Kul om de kommit igång igen.

Tomas Kristensson från Pixbo är en kille som länge varit underskattad men nu är han med i detta sammanhang och det är bara att gratulera.

I övrigt finns alla de väntade killarna med - Albin Jansson, Sam Larsson, Niklas Jönsson, Martin Strandhagen och Charlie Sandersson m.fl.

I distriktet finns det dessutom många andra duktiga killar som ännu inte upptäckts men listan över de nu uttagna spelarna kommer knappast att ändras desto mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar