Välkommen till Ryssfemmor!


måndag 19 oktober 2009

Spola Lagrell

Kommer ni ihåg inslaget där lars-Åke Lagrell stod i en Batman-dräkt i en musikvideo?
Ok, nu börjar det stå solklart att det kommer att bli Lagrells bästa insats som ordförande för Svenska fotbollförbundet.

Efter att vi haft en passiv och fegspelande förbundskapten i hundra år (Jag skiter i om Zlatan vill avsluta snyggt med Lagerbäck och säger snälla saker) så vill nu Lagrell ha in en kopia...eller förebild om man så vill.

Sven-Göran Eriksson lyckades med IFK Göteborg en gång i tiden men sedan dess har han bara köpt ihop sina framgångar. Det är väldigt. väldigt svårt att tro att han plötsligt kommer att stå för vare sig offensivfotboll eller kreativitet och aktiv coachning.

Jag gillar Svennis. Han verkar vara en gubbe med stake i och jag har faktiskt skakat hand med honom och bytt några ord med honom under fotbolls-EM i Göteborg.
Men anledningen till att han tog sig an Notts County var att han ville trappa ner.
Nu känner han sig säkert smickrad till att komma med i hetluften igen och kanske få sätta på en och annan blond förbundskaptensgroupie.
Tyvärr är det inte det vårt landslag behöver.

Erik Hamrén är mitt namn. Den gubben har lyckats med allt han har företagit sig och har uppenbarligen någon form av koncept som går hem.
Han har också tillräckligt med karisma för att hantera Zlatan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar