Välkommen till Ryssfemmor!


söndag 23 januari 2011

Äntligen är äckliga ärkekroaten ägd

Ivano Balic slängde skydd och slet tejp och skrek och svor och gormade och hånflinade åt sina medspelare och betedde sig som den superdiva vi lärt känna honom de sju senaste åren.

Det är nämligen sju år sedan Sverige senast slog Kroatien och vi har ständigt fått se denne bollkonstnär stå där med segerflinet mitt i nyllet men nu var det slut på det.

Johan Sjöstrand mellan våra stolpar plockade 23 eller 24 skott och var omutlig.

Kroaterna körde med alla sina fula trick och de filmade och gnällde på domarna och hade sig men det hjälpte inte. Inte ens när den svenska lagledningen fick hjärnsläpp och satte in en gubbe för mycket på planen efter en time-out så vi fick spela 4 mot 6 hjälpte det för kroaterna.

Det här svenska handbollslandslaget är så jäkla bra!
Oscar Carlén bara kör rakt fram, Magnus Jernemyr stoppar ALLT, Tobias Karlsson är en vägg, Kim Ekdahl du Rietz helt orädd avslutare, Kim Andersson kliver fram och skjuter som i gamla fornstora dar och skönast av dem alla är Dalibor Doder. Världens bäste genombrottsspelare.


Nu kör vi mot semifinalen. Danmark på vägen blir bara en vänskapsmatch men sen gäller det igen.

3 kommentarer:

  1. Balic är en sängvätare!

    SvaraRadera
  2. Perkele vad förbannad jag var när de fick den andr utvisningen.
    För HELVETE kolla bytena!

    Johan

    SvaraRadera
  3. Ja nu när Balic är bakom oss kan jag också kalla honom för det mesta. Varför inte sängvätare också... ;-)

    Jag tror killarna på bänken svor allra mest åt den olyckliga utvisningen. Nu är jag superglad att den inte fick större konsekvenser.

    //Anders

    SvaraRadera