Välkommen till Ryssfemmor!


söndag 13 september 2009

Meningen med livet

Jag kunde inte låta bli att göra ett inlägg om detta när jag såg bilden på Berlusconi i dagens G-P.
"Bruttan" han spanar in är inte vilken donna som helst utan den 21-åriga världsrekordhållaren och världsmästaren i simning Federica Pellegrini. Vid tillfället står de dessutom på en scen.

Silvio Berlusconi är ju känd för att skapa sina egna regler och han lever som en romersk kejsare i modern tid. Han förnekar sig ingenting utan allt han vill ha tar han sig på ett eller annat sätt.

Jag tror han lever det liv som väldigt många män i hans ålder skulle önska sig att leva.

Han har makt men han tycks ändå ha en sådan frihet att han inte ställs till ansvar för de misstag han gör och de grodor som hoppar ur hans mun. Makt med total frihet och utan känslor för att ett litet dåligt samveta ska knacka en på axeln måste ju vara livet på en pinne.

Ju äldre gubben blir desto mer verkar hans tillvaro också handla om vin , kvinnor och sång.

I och för sig kanske det alltid har gjort det men nu är det väl så att både han och reportrarna runt honom struntar i etiketten och bara kör på. Kåtgubben raggar på allt som rör sig i kjoltyg, gärna jätteunga flickor, och han bryr sig inte ens om att vara diskret längre och fotograferna plåtar och reportrarna skriver utan att längre skydda allmänheten från oron för vad det är för man som leder Italien.

Det verkar som om Berlusconi lever sina sista glada dagar innan han ska trilla av den där pinnen och han gör det med hjärtats lust. Och vad gör man då när man har "allt", vad blir meningen med livet?

Foto: Andreas Solaro
Mmmm....Mjummy!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar