Välkommen till Ryssfemmor!

söndag 21 november 2010

Partille mosade Örebro i innebandyallsvenskan

Örebro SK IBK låg innan matchen före Partille i tabellen men partillekillarna hade käkat taggtråd inför matchen och skulle bara vinna.

Med drygt sju minuter kvar av första perioden fick Partille hål på Örebro första gången. Johan Sundman var det som tillverkade ett streck av nollan.
Johan har varit en av Partilles bättre spelare så här långt på säsongen.

Den hittills bäste i Partille, Daniel Karlander, ökade sedan på ledningen tjugo sekunder innan pausvilan.

I andra perioden rusade sedan Partille iväg till en 7-1 ledning med en jämn fördelning av målen över tiden. Bröderna Nyth samarbetade t.ex. vid 4-0 som kom efter 5.34. Sedan ökade Johan Sundman på ledningen till 5-0 bara 24 sekunder senare.

I mitten av tredje perioden gjorde Oscar Lundin 8-1 och Charlie Sköld fastställde slutresultatet 9-1 med dryga minuten kvar att spela.

Partille ligger nu på åttonde plats i Allsvenskan.

Lindås IBK vann samtidigt en bortamatch mot Skoghalls IBK med 8-4.
Här dök faktiskt Albin Jansson upp i protokollet men tyvärr för en utvisning för felaktigt avstånd. Nåja, men han spelar i alla fall på hög nivå och det är ju bra att killen inte är skadad eller så. . .