Jo, men jag tycker det. Någon har alltså räknat in 80 personer i publiken och det är ju fler än de flesta innebandymatcherna i länet har. För att vara division 2 är det inte alls illa.
Billingsfors och några andra klubbar brukar väl ha mer publik men 80 är en bra början.
Det är som att varje spelare i Kärra drog in 3-4 pers per person.
Nästa gång tar dessa 80 med sig en kompis och då är publiksiffran uppe i 160 och då nuddar vi vid Örgrytes publiksiffror.

20 mål i matchen innebär ju ett mål var tredje minut.
Desto roligare för Eken IBK som fick vinna på bortaplan.

Det hände massor i matchen men en liten sammanfattning:
Periodsiffror (2-3, 4-5, 2-4)

Johan Selindh gjorde tre mål för Kärra IBK varav en var på straff.

Peter Hugosson, Kärra IBK, missade en straff vid ställningen 1-2. Peter svarade sedan för ett mål och ett assist i matchen.

Nicklas Andersson, Eken IBK, gjorde första målet och tre assist.

Rightaren Kim Clemedtson svarade för tre assist.

Matchens målskytt och kanske också lirare blev Freddie Klarin som gjorde sex baljor.

Henrik Delborn var på dåligt humör och blev utvisad tre gånger varav en gång 2+10 minuter för osportsligt uppträdande.

19.06 in i första perioden gjorde Johan Selindh 2-3 framspelad av Delborn.
19.42 visades Kärras Martin Svensson ut för hårt spel.

1.59 in i andra perioden gjorde Ekens Jim Johansson 2-4.

4.16 in i perioden blev Kärras Henrik Djurvall utvisad för slag.
6.00 blev Henrik Delborn utvisad för slag.
6.54 gjorde Ola Sjöstedt 2-5 för Eken IBK.
I samband med detta fick Henrik Delborn 2+10 för osportsligt uppträdande.
Delborn var alltså inte ens inne på banan när han fick sin tia.

8.59 gjorde Freddie Klarin 2-6 till Eken IBK och matchen var i praktiken avgjord.

Det blev ändå lite match av det.
Eken drog ifrån till 2-7 innan Kärra IBK kämpade sig tillbaks till 5-7 genom ett par snabba mål.
Lyckligtvis för Eken kom 5-8 bara tolv sekunder efter 5-7-målet för Kärra.

Sedan var det Kärras tur att få ett psykologiskt viktigt mål när de gjorde 6-8 med elva sekunder kvar av andra perioden.

I tredje perioden fick så Eken luft i systemet igen genom att Alexander Kullbo kunde göra 6-9 bara 1.55 in i perioden.

Det dröjde sedan ända till 15.23 innan Freddie Klarin kunde göra 6-10 och sedan trillade det in några mål till i matchen som slutade 8-12.