Välkommen till Ryssfemmor!


torsdag 4 november 2010

Carl XVI Gustaf publicisten och PR-Guden

"Det som har hänt har hänt och nu vänder vi blad och går vidare..."

Yep. It´s as simple as that.

Vi bara vänder blad och går vidare.
Det är ju det vi gör när vi spiller ut mjölken när vi står mitt i mejerikylen eller när vi förlorat en seriematch i division 3 eller för den delen kört för fort och fått en p-bot.

Men om vi är en snubbe som lever på ett gigantiskt apanage ifrån staten för att representera landet i internationella sammanhang så funkar det inte att bara vända blad och gå vidare när det avslöjas att man lever ett liv som vilken jävla Paradise-hotel-loser-tv-knullar-lallare-som-helst.

Eller för den delen levt ett sådant liv.

Vi bryr oss inte om att det som hänt har hänt för längesedan.

Det handlar om trovärdighet.
Om Kungen var lite populär tidigare för att folk kanske tyckte lite synd om honom för hans lite tafatta sätt och ändå lite oskyldiga leende så går det inte längre att ta karln på allvar.
Var befann sig Silvia och barnen när "Knugen" satte på Kunga-groupies runt om i landet?

"Den ofrivillige monarken" är ju en i det närmaste superprecis titel. Är det en beställningeverk i från "Knugen" själv för att han skulle få en ursäkt att kliva av sin post?

Om någon haft det minsta tvivel om sanningshalten i bokens avslöjande så är absolut vartenda tvivel undanröjt nu.
Igår sa slottsherren att han skulle läsa boken.
Varför det?
För att ta reda på vad han gjort för han kunde då rakt inte själv påminna sig att han satt på Camilla Henemark eller någon annan ung brud?
För att påminna sig själv om sin ungdoms krafts dagar?
Bara den kommentaren att han skulle läsa boken var ju en riktigt jävla illavarslande signal om att boken inte är vilket vanligt Se-och-Hör-snaskeri som helst utan att det finns substans i det som avslöjats.

Idag säger inte "Knugen" att boken är fejk och att den bara innehåller lögner och skit utan han säger att det är dags att gå vidare och att det som hänt har hänt och att det var längesedan. Familjen ska ha talat om det.

Ah, well, very well then. . . lets carry on...bring in the quail . .  . eller de stekta sparvarna kanske man skulle säga i detta fall...

Det är bara det att Sverige inte kan fortsätta att pumpa in miljoners miljoner i ett kungahus som inte längre har någon trovärdighet eller som inte längre står för de värden som det borde.

Men ett gäng författare bakom en bok är i alla fall nöjda med att ha skrivit en riktig bestseller. En bestseller med en kunglig PR-man.

"oh oh oh...whoopie doo jag Kungen är över alla här... jag vill gå som du se ut som du bara du u u. . .
OH WHOOOPIE DOOO....jag vill se ut som du och bara va en människA A A...."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar