Välkommen till Ryssfemmor!


måndag 12 juli 2010

Mellan Mel och dig

Hur kan en så cool filmsnubbe vara så katastrofal i verkligheten?

För ungefär hundra år sedan, när man var sisådär 15-16 år, så var Mad Max och Mel Gibson något av det coolaste man sett på bio.
Han följde upp det med Dödligt Vapen och Braveheart men därefter har det mest gått utför för Mel Colm-Cille Gerard Gibson som faktiskt är född i New York fast han alltid tas för australiensare.

På senare år har Mel mest fastnat i en stereotyp av sig själv som rå actionhjälte eller så har han hamnat illa till hos religiösa grupper för The Passion of Christ.

Nu är han inne i en smutsig skilsmässa från Oksana Grigorieva och vi kan lyssna på inspelningar där han sägs hota henne. I ärlighetens namn så kan då inte jag höra något hot mer än att han inte vill ha med henne att göra mer. Det är ju iofs ett hot men kanske inte ett som man polisanmäler för.

Vad som är värre är att coole Mel beklagar sig över att Oksana har sagt att hennes bröst är äkta och så har de visat sig vara lite modifierade och detta upprör Mel något så ruskigt.

Varför skriva om den här typen av kändisskvaller då?
Äh, jag vet inte?

Det är väl just det där med hoten som han sägs uttala men som man i alla fall inte hör på inspelningen som cirkulerar. Sedan är det ju rätt roligt att han verkar så blåst på konfekten på något vis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar