Välkommen till Ryssfemmor!


torsdag 19 augusti 2010

Toivonens marknadsvärde sjunker - skönt!

Ola Toivonen spelade PSV Eindhovens Europa League-match idag och därmed kan han inte spela i turneringen för något annat lag. Det tycker jag är toppen!

Liverpool sägs ju ha varit intresserade av Toivonens tjänster men att gå dit hade varit väldigt kluvet för Toivonen. Å ena sidan är det ju en dröm för de flesta att spela i en storklubb som Liverpool men å andra sidan vill man ju faktiskt spela, oavsett om man hör hemma i Degerfors eller i Real Madrid eller Liverpool.
Jag tror de flesta hellre tjänar någon miljon mindre och spelar än att de tjänar mycket utan att spela.

Roy Hodgson har sagt att de är intresserade av Toivonen. Samtidigt har han också sagt att han ska spela med en forward på topp och det innebär i de flesta fall att Fernando Torres spelar på topp. Det skulle innebära enstaka inhopp för Toivonen och det är ju inte särskilt utvecklande. Å andra sidan så var ju Torres skadad större delen av förra säsongen så det skulle ju å sin tur kunna innebära en hel del speltid. Men återigen så är det inte bara Torres att konkurrera om utan det finns fler forwards i truppen såsom t.ex. Ngog, Kuyt m.fl.

Tottenham lär visst också visa lite intresse och det borde vara intressantare för Toivonen.
Där saknas det viss spetskompetens på topp och Crouch kan inte jämföra sig med Torres.

Jag tror i alla fall att Toivonen måste spela för att behålla sin plats i landslaget och då är det ju bara bra ifall Liverpool stänger dörren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar