Välkommen till Ryssfemmor!


torsdag 12 augusti 2010

Italien - allt är förlåtet. . . utom er fotbollsmentalitet

Ah...hemma igen efter ett par veckor i Toscana och Ligurien och det har varit en fantastisk semester med god mat, vackert väder, vackra omgivningar, motion, vandringar och bad.
Vad mer kan man önska sig?

Snabbresumé:
Tornet i Pisa - måste ju bara ses när man nu landade i Pisa. Japp det lutar. Men det är faktiskt inte det enda komplexet på tomten som lutar. Hursomhelst så var det nästan en overklig känsla att faktiskt se det där, i övrigt oansenliga tornet, lutande tornet som man läst och hört om sedan man var barn.

Siena - En väldigt annorlunda stad som var som gamla stan i kvadrat och fullt med små vackra detaljer överallt. Byggd på tre kullar och det blev en del vandrande upp och ner. Helt klart ett ställe att uppleva.

Florens - Vi blev uppgraderade på hotellet och fick en superiorsvit med en härlig utsikt över takåsarna och den läckra staden. Här åt jag också världens godaste glass.

Monterosso och Cinque Terre i Ligurien blev sedan en perfekt avslutning på italienresan.
Återigen fick vi hänföras av de vackra omgivningarna och det annorlunda som dessa fem byar kunde erbjuda. Upplev detta och bo då gärna i just Monterosso som har en fin strand...främst den norra delen av den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar