Välkommen till Ryssfemmor!


torsdag 12 augusti 2010

Det glada landslaget

Det måste ju bara sägas att det är riktigt jäkla skoj att se blågult spela.

Zlatan kom in och spelade så lättjefullt som han kan och bidrog med nästan två meter underhållning. Det var klackar, flippar och små fina detaljer hela tiden.

Han var också omgiven av ett gäng spelare som kan och vågar och försöker på egen hand utan att enbart förlita sig på "stjärnan". Härligt att se.

Jag gillar även Kim Källström men det var bra att han fick stå över första halvleken igår.
Han och Zlatan kommer aldrig att spela obesvärat tillsammans och det finns alldeles för mycket outrett dem emellan för att det ska bli bra. Därmed öppnar det för Wernbloom som rivjärn på mitten vid Anders Svenssons sida.

En kul TV-kommentar var att Anders Svensson är en av världens bästa passningsspelare.
Hmm....Ok, *host*....*rodnad*...Var inte den kommentaren lite väl blågul?
OM den gode Anders hade de kvaliteterna skulle han knappast spela i Allsvenskan.
Alternativt anses Anders vara ruskigt usel på allt annat på en fotbollsplan.

Så som Anders Svensson spelade igår kan jag dock hålla med om att han höll världsklass på sina passningar. Och inte bara passningarna var bra utan det kom fram prov på en hel del av kvaliteter utöver detta.
Skulle han upprepa detta vecka ut och vecka in skulle han snart få ett fett erbjudande från en spansk klubb som vill ha en Xavi-kopia.

En annan kul kommentar kom från Bosse "Det var bättre förr" Pettersson när han sa att vi nu kan glömma det här med att sydlänningar har mer boll i sig och att vi här uppe i kalla norden inte kan spela boll.

DET ÄR JU FÖR FA-AN DU SOM ÄR EN AV DE VÄRSTA SYNDARNA PÅ ATT TJÖTA OM DETTA HELA TIDEN OCH DU BANKAR IN DET I SVENSKARNAS MEDVETANDE SÅ FORT DU FÅR CHANSEN.

TACK FÖR ATT DU ÖPPNADE ÖGONEN FÖR EN GÅNGS SKULL!

Ja, ähum, sorry för det lilla utbrottet men det kändes påkallat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar