Välkommen till Ryssfemmor!


lördag 12 februari 2011

Sug på den här Boork

För att vara en spelare som är helt slut så tycker jag Peter "Foppa" Forsberg gjorde en klart godkänd insats för Colorado Avalanche i sin återkomst i NHL.
Jag får ju vara lite försiktig med att se på det hela med alldeles för enögd blick men jag tycker det oftast hände lite saker framåt när Forsberg var inne och han spelade med sitt vanliga känsliga handledsspel i passningarna.
Någon gång hade han väl kunnat skjuta själv men han serverade istället lagkamraterna. Vilket inte var fel men det visar också varför han ligger fyra i den historiska assistligan i NHL.

Så till Salming, Boork och andra belackare kan jag hälsa att kan en 40-årig Ray Bourque vinna Stanley Cup så kan en 37-årig Peter Forsberg fortfarande leverera i NHL.

Så var det klart. Forsberg gör inte bort sig i NHL. Ungdomarna i Columbus åkte inte ifrån honom och ingen kunde glänsa med mer tekniska nummer än Forsberg. Självklart hoppas vi att Forsberg får klara sig ifrån skador. Tills dess kan du suga på den karamellen Leif Boork. Och Börje Salming kan gräva ner sig i någon kokainhög någonstans. 

I matchen i övrigt var Columbus Blue Jackets Rick Nash bäst och ständigt ett hot.

Samuel Påhlsson hade till uppgift att plocka bort Forsbergs kedja och i slutet av matchen hamnade Forsberg och Påhlsson i en liten fight dessutom. det blev dock mest en liten kramomgång och inte ens en utvisning av det hela.

Kristian Huselius spelar i Columbus Blue Jackets. Där åker han omkring och drömmer om travhästar och solsken eller vad han nu tänker på. Särskilt mycket ishockey verkar det i alla fall inte vara.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/internationellt/nhl/article8555653.ab

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar