Välkommen till Ryssfemmor!


måndag 21 februari 2011

Fyra matcher...Ok, och Crouch och Jordan då?

Att Gennaro Gattuso fick fyra matchers avstängning för skallningen av Joe Jordan säger jag inget om.
Han kunde gott ha fått femhundratrettio matchers avstängning för min del.

Men nu väntar jag bara på Crouch påföljd.
Tvåmetersmannen var ju med händerna och armbågarna i ansiktet på Gattuso hela matchen.

Sedan borde Tottenham och Jordan få en del påbackning även de.

När Jordan spelar skenhelig och påstår att han inget sagt och inget gjort så ser man ju på bilderna att han står inne på banan och gapar åt Gattuso första gången Gattuso knuffar honom.

Joe Jordan är ett riktigt ärkearschel och det kan han inte dölja trots att han blivit snart 60 år.
Kolla bara. Inte är det Gattuso som hotfullt lutar sig över Jordan utan tvärtom...


Man kan ju se ett bittiskt klipp av det som hände.
Snyggt nog för dem har de skalat av allt som Coruch gjorde innan och resprisbilden där Pienaar faller där man ser att det är Pienaar som rammar in i hälsenan på Gattuso.


Inte så bra kvalitet men nog ser man klart och tydligt hur Crouch lägger ut "bommen" för Gattuso och att det faktiskt är italienaren som får frisparken med sig i den här situationen. Precis det här har britterna klippt bort.
Detta var bara en av säkert fem-sex liknande situationer där Crouch flaxade med armarna i ansiktet på korte Gattuso.


http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/championsleague/article8604006.ab

4 kommentarer:

  1. Du låter lite bitter.

    Italienska lag har tragiskt nog lyckats få filmandet till en del av sporten. Verkar som ett brittiskt lag äntligen har hittat ett sätt att kontra. Blir ju tvungna eftersom det aldrig blir några bestraffningar i efterhand för allt filmande (som förstör sporten vi alla älskar). Italienska lirarna blir ju förbannade och arga över tacklingar som inte är någonting (spel för domaren), så antar att Spurs beslöt sig för att satsa på psykningar som inte domaren såg och det fungerade ju, dom blev arga och psykade och fick inget av domarna. Spurs satsade på mentalt svage Gattuso som då spårade ur fullständigt, både han och Flamini kunde haft rött under speltid. Vad ska man säga? Bra matchplan, både taktiskt och mentalt. Strongt Redknapp och Spurs.

    Inga repressalier för filmningar efter match? Då är det inte mer än rätt att vi skippar repressalier för tjuvnyp och psykningar också.

    /Slajmon

    SvaraRadera
  2. Herregud.. ännu en "kunnig" som ska predika om hur mycket det filmas i Serie A. Jag gissar på att du är en sån som fortfarande lever i 90-talet i hjärnan. Du kan inte med fullaste allavar påstå att det filmas brutalt mycket i Serie A, för så är det inte. Det filmas lika mycket överallt, förutom i la liga där det är överdrivet mycket. Jag har följt serie a varje söndag sen 2009 och det är verkligen inte som du säger.

    SvaraRadera
  3. Alltså detta hets från Milans supportrar om att JJ ska ha avstängning är helt patetiskt. Tror du att Gattuso bara var tyst och skallade JJ eller sa han något till JJ också mån tro? Kanske var så att Gattuso sa mycket värre saker än JJ men att JJ lyckades hålla sig kall för att man precis vunnit matchen? Alltså, att försöka göra JJ:S agerande till en grej är som sagt bara patetiskt då ingen av er har någon som helst aning om vad som sas.

    Crouch lägger ut "bommen"? Menar du på fullaste allvar att någon ska ha armarna intill kroppen vid en närkamp bara för att man är längre än motståndaren? Hade vi haft det på det sättet så skulle ingen mittback i världen ha en chans i luften mot spelare som Crouch och Zigic. Om du någonsin i ditt liv spelat fotboll på en någorlunda nivå(Korpen räcker) så inser du att man använder armarna i alla närkamper, man måste använda armarna för att hålla balansen. Säg mig sedan, har inte Gattuso sina armar i samma höjd gentemot sin kropp som Crouch?

    Din kärlek för Milan skiner igenom hela det här inlägget, tror inte du hade så här fint inlägg om att Zlatan ska bli avstängd flera matcher för detta överfallet eller? http://www.youtube.com/watch?v=qYSgmxFtw3I

    /Darko COYS!

    SvaraRadera
  4. Slajmon!
    Bitter? ;-)
    Int e ja bitter int...
    Klassiskt hets... Varför skulle jag vara bitter?

    Darko Coys!
    Alla håller vi på något av lagen.
    Så är det alltid och jag gör absolut ingen hemlighet av att jag håller på Milan.
    Dels för att Zlatan spelar där.
    Ja, jag är lokalpatriotisk.

    Dels för att Milan har några övriga underhållare som roar mer i förlängningen än vad Tottenham förmår att göra.

    Gattuso var säkerligen inte tyst och hans beteende behöver ju egentligen inte kommenteras desto mer. Det ÄR en grej att assisterande tränaren står inne på planen och hetsar mot spelare. Så tycker jag.
    När man dessutom kommer ihåg Jordan ifrån hans aktiva år så vet man vad han går för.

    Ok, då klarar jag din fotbollsribba med råge (Div 3). Dessutom klarar jag att hålla balansen utan att använda armarna som balanshjälpmedel.
    När det gäller armarna, händerna och armbågarna i ansiktet på motspelare så dömde faktiskt domaren till fördel för Gattuso i klippet jag har med. Alltså är det inte ok, oavsett hur lång du är, att plantera nävarna i ansiktet på motståndarna.
    Jag betvivlar att Crouch hade gått på Zlatan på samma sätt som han gjorde mot Gattuso...

    Apropå Zlatans spark på Materazzi så kunde den mycket väl ha resulterat i avstängning. Men man ser också att Materazzi också försöker att hoppa mot bollen men avbryter när han ser att Zlatan kommit högre upp.

    //Anders

    SvaraRadera