Välkommen till Ryssfemmor!


måndag 24 augusti 2009

Ödmjuk Zlatan en fröjd att se

Malmö FF
Ajax
Inter
Landslaget. . .
Överallt där Zlatan visat upp sig har han dominerat och domderat.
Lagkamraters missade passningar har belönats med till en början mörka blickar och senare utslagna armar i uppgivna gester och till sist hånfulla leenden och sågningar i pressen a'la "Han har spelat för mycket back".

Nu ser vi äntligen en ny Zlatan.
Killen uppträder som en juniorlirare inbjuden till att träna med gubbarna i A-laget för första gången. Han anstränger sig för att aktivt söka luckor och varje bollkontakt värderas och omhuldas lika försiktigt som du rör ner bärkompotten i en sufflé.
Nu kan man för första gången på flera år se den långe rycka och allvarligt försöka ta sig förbi sin bevakare. Jag har helt seriöst trott att han vandrar omkring med en svår ljumskskada som hindrar honom från snabbare förflyttningar.

Det är härligt att se.
Men låt er inte luras.
Under hårbandet kan den där blicken anas. Ni vet den där som säger "Graubben, för faen. Du späilar i Barseleåna. Du skau för faen kunna sleå en paussning på läjpen. Nästa geång feår du onda ögat".
That´s our boy.
Han ger sig inte förrän VARJE passning sitter som ackorden hos Göteborgs symfonikerna.

Så passa på att njuta av denne fantastiske bollkonstnär så länge han vill visa att han faktiskt är värdig att spela i samma kedja som Messi.

Har vi tur så bär han med sig stoltheten till landslaget så att vi slipper se honom promenera igenom ännu en landskamp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar