Välkommen till Ryssfemmor!


lördag 12 mars 2011

Arsenal och Elfsborg går hand i hand

Elfsborgs framfart . . . *host*. . . vad säger jag?
Elfsborgs backande genom europacupspel mot Valencia satte ju ett lågvattenmärke för hur illa det kan se ut.

Efter att Arsenal försökt backa sig igenom matchen mot Barcelona i Champions League kan de ta Elfsborg i hand och sitta och skåla ihop.

Arsenals trupp med spelare som har miljarder i lön lyckades faktiskt inte slå tre raka passningar inom laget såsom Guardiola sa efter matchen.

Wrnger var galen och skyllde på att Van Persie blev utvisad och absolut att det hade en påverkan. Visst hade väl Arsenal haft en större möjlighet att peta in ytterligare en boll med Van Persie på banan men som spelet nu blev går det inte att skylla på utvisningen.
Barcelona pressade ju innan utvisningen och fortsatte bara som de gjort innan. Arsenal tjongade bara iväg bollen åt fel håll och missade det de siktade på precis som de gjort innan.

Angående utvisningen så var det först en tuff varning på Van Persie när han fick sin första varning. Vid andra varningen hade domaren gott kunnat strunta i varningen. Alternativt får ju domaren varna alla spelare som rullar omkring på planen hela tiden. För syftet med Van Persies spark efter signal skulle ju alltså ha varit spelfördröjande eller spelförstörande och då är ju alla dessa fejkade skador mer fördröjande och förstörande än något annat.

Nu håller jag på antingen Real Madrid eller Shaktar Donetsk i Champions League. Alternativt det lag som möter FC Barcelona nästa gång.

************************************************************************

Förresten. Är det inte så att man börjar skönja att Cesc Fabregas har gjort sitt bästa i Arsenal?
Nu tänker jag inte bara på bjudningen att gav till Barcelona senast utan mer på att han alltid är skadad.

Vad är han, 22-23 år alltid skadad. Inte bra.

Nu sägs Barcelona vara intresserade av Pato.
Om övergången blir av så kommer det att hålla i ca tio matcher och sedan inser Messi att han ALDRIG kommer att få en vettig boll av Pato. Skulle faktiskt vara rätt kul att följa den utvecklingen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar