Välkommen till Ryssfemmor!


tisdag 1 mars 2011

Kvällen då Patos respekt försvann

AC Milan mosade Napoli med 3-0 igår och det var liksom ingen match.
Napoli kunde ingenting.

Samarbetet mellan Zlatan, Robinho och Pato funkade sisådär och det var väl egentligen ingen av dem som glänste i första halvlek. Robinho syntes knappt något och Zlatan såg ärligt talat rätt tung ut i steget. Ni vet sådär som han ser ut när han hamnar på hälarna. Pato sprang omkring och såg valpig och junioraktig ut i sitt spel där han vispade omkring.

Men så i en sekvens löpte Zlatan för att få en boll men Pato slog inte den så som Zlatan önskade och Zlatan grimaserade, viftade och demonstrerade på typiskt "Fan-vad-jag-är-trött-på-dig-vis". Det kom ytterligare någon situation där bollen inte hamnade där Zlatan önskade och det blev samma utspel igen.

I andra halvlek var det som att Pato hade förlorat all respekt för Zlatan och bara körde på i sitt eget spel. Zlatan sprang flera gånger i bra lägen men istället för att spela bollen så behöll brassen den och gjorde sitt.
Som det såg ut så hade Pato befriat sig ifrån oket av Zlatans härskartekniker och valde att strunta i svensken en gång för alla.

Jag tror vi kan få se en spelare som vågar mer framöver och det betyder en bättre Pato.







http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/italien/article8640548.ab

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar