Välkommen till Ryssfemmor!


måndag 18 oktober 2010

Honey from the money i Premier League

Manchester City med största plånboken i Premier League och kanske i hela Europa ligger nu tvåa i ligan efter Chelsea. Femma i ligan är Tottenham Hotspurs.

Tottenhams placering är väl ungefär där de brukar ligga och möjligen lite bättre.
Att de däremot har lika många poäng som Manchester United är lite mer överraskande. Dessutom med betydligt färre insläppta mål och det brukar ju annars vara Uniteds signum. United är annars det enda obesegrade laget efter åtta omgångar.

West Bromwich på sjätte plats är en jätteskräll och där är Jonas Olsson bofast i startelvan. Ok, inte för att laget har något betongsäkert försvar precis men ändå.

I Manchester United är Wayne Rooney den stora besvikelsen och det har han ju varit sedan han föddes höll jag på att säga. Hrm....*Host*... Nädå, han var jäkligt vass när han slog igenom som 18-åring och en och annan bra match har han faktiskt gjort.

I Manchester City är Carlos Tevez den store stjärnan och han har verkligen raderat ut Emanuel Adebayor totalt som anfallare. Av Citys tolv mål har Tevez gjort sju. Inte illa pinkat.

Ett roligt lag är Blackpool som vägrar att ge upp och de kämpar på helt respektlöst. De oranga tröjorna ilar runt på gräset som outtröttliga duracellkaniner. Härligt att se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar